Vi har fået en ny solgril, som er bygget af den lokale smed. Den er rigtig flot, men der er stadig mulighed for forbedringer. Bl.a. er overfladen, der er en aluminiumsplade, ikke helt reflekterende nok, selvom den faktisk varmer formen så meget, at man brænder nallerne! Det er derfor absolut ikke utænkeligt, at den vil kunne virke om sommeren. Ellers har vi fundet ud af, at man vil kunne købe fleksibelt spejlmateriale til en rimelig pris, som vil kunne sendes hertil. Det vigtigste er dog, at vi har fundet ud af, at smeden kan bygge næsten hvad som helst.

I Gianni, den medbragte solgril, er det lykkedes at lave endnu en klods, som denne gang er smeltet lige præcis som vi gerne vil have. Den er stenhård, og er et tydeligt bevis på, at ideen virker :) Vi tester nu videre med forskellige plasttyper. Vi fokuserer lige nu mere på hvilke plasttyper der virker, og ikke så meget på størrelsen.

I går holdt vi møde med den lokale Waste Committee, som Lise oprettede sidst hun var her. 10 kvinder, som var meget begejstrede for ideen, og havde rigtig mange gode ideer til hvordan den “nye” hårde plastik kan bruges, bl.a. til dæmninger, til møbler eller til gulvbelægning.  De fortalte også, at de har brugt budskaberne fra “Bablu’s good idea” i deres selfhelp-grupper til at diskutere problematikkerne omkring affald, hvilket var meget glædeligt.

I går aftes snakkede vi desuden med 2 journalister fra Times Of India, den største engelsksprogede avis i Indien. De tog billeder og var MEGET positive overfor projektet, og mente at vi kunne være med til at redde Indien :)

Musikvideoen med børnene fra skolen er også færdig. De har været SÅ seje og har tilsyneladende virkelig forstået budskabet bag reduce, reuse, recycle. Vi glæder os meget til at vise dem filmen på søndag.

Skærmbillede 2014-11-20 kl. 16.18.01

 

 

 

 

 

 

Skærmbillede 2014-11-20 kl. 16.23.51

 

 

 

 

 

 

Fotografi den 21-11-14 kl. 06.36