I går var vi på JGVKs skole for at synge Jack Johnsons sang 3R’s med en flok elever. Vi fik indspillet både sang, harmonium og tablas. Det bliver rigtig godt! Eleverne fik kameraer, som de skal bruge til at tage billeder og video, der passer til sangen. Materialet sætter vi sammen til en lille musikvideo.

I dag har vi været i Basanti for at se, hvordan det går med den solgrill, vi har bestilt. Den ser rigtig fin ud, og imorgen kan vi hente den. Smeden havde lidt udfordringer med justeringssystemet, så han har lånt den anden solgrill. Han laver også en ny form til os.

Vi har også været igang med at sortere det plastikaffald, vi har samlet ind, for at se hvilke typer der findes, og hvor meget af hver slags. Det skal nu vejes, men det ser umiddelbart ud til, at der er klart mest af det smelte-venlige plast.

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 10.43.13

 

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 10.39.10