DCIM100GOPROGOPR0235.I går var vi i Basanti for at købe materialer til at bygge en solgril af lokale materialer, men endte faktisk med at beslutte at få bygget en hel af den lokale smed. På den måde får vi en samlet pris for grillen og det er mere brugbart til videre arbejde. Vi kan hente den på mandag og er meget spændte på at se resultatet og prisen :)

Om eftermiddagen var vi rundt i landsbyen for at samle og veje det affald som de har samlet i de sidste fem dage.

I dag har vi haft første rimeligt succesfulde forsøg med at smelte plastik. Det er en meget lille blok, men den er hård:)

Vi kan ikke rigtig finde ud af om det er vejret, affaldet blanding eller at solgrillen har været knækket der driller os. Vi synes nu at vi har fået fiksetsolgrillen, så det ikke burde have en betydning. Vi er ved at komme frem til at det er måden man producere den på. Hvornår man skal trykke og hvor tæt plasten er pakket.

Nu skal vi prøve at få lavet en lidt større blok og se om vi kan få den hård.

DCIM100GOPROGOPR0142.